Du surfer: Hungry muslim » Spis i , Take Out »The Crown Jewel of New England ..

The Crown Jewel of New England ..

in Dine In , Take Out by Print Sendt den 14. Jan i spise i , tage ud af Print Text Resizer Text Resizer

Jeg havde hørt så mange gange om, hvordan "Crown Fried Chicken" i Worcester MA er det mest fantastiske sted på jorden. Igen og igen vil jeg nødt til at høre historier fra venner om, hvordan alt er halal, og hvordan de gør ture der hele tiden til at gå spise. For nylig tog jeg til en vens hus for et tilholdssted og ligesom forventet, alle sagde "Lad os gå til CFC." På vejen holdt tænker på mig selv, "Hvor godt kan det muligvis være jeg? Efter alt, jeg kommer fra Jamaica NY, delstaten Crown Fried Chickens ". Det var absolut betryggende at se folk bederum i bagsiden af ​​restauranten og personalet var sjovt at tale med.

Et ord forklarer oplevelse fantastisk. Jeg havde forventninger om CFC og dreng gjorde det lever op til og ødelagde, hvad jeg havde i tankerne. Atmosfæren selv var forbløffende, en stor restaurant, hvor folk kan sidde uden at skulle bekymre dig, hvis der er plads, eller hvor længe de vil være der for. Ingen bekymringer om parkering eller noget, som de har der eget område til park og dreng var den fantastiske fødevarer.

Jeg dømmer CFCs baseret på, hvordan de gør en kylling ost bøf: Hvis det er kogt godt, hvordan det er præsenteret og frem for alt smag. Tidligere har jeg kørt hele vejen til Philadelphia for at få en ordentlig halal ost bøf og den ene jeg fik på CFC blæste selv det væk. Perfekt lavet med amerikansk ost, godt kogt kylling, løg og grøn peber, er min mund vanding bare at skrive om det. Jeg havde bites af alt mine venner og jeg fik, og alt var fremragende. Buffalo wings var perfekt krydret og cheeseburgers var lækkert. Jeg endte nat ved at få en isvaffel, kan ikke rode med is på Crowns i NYC, men det var absolut godt, samt is. Alt i alt, jeg elskede absolut erfaringer og stærkt anbefale det til andre.

Billeder

Anbefalinger

  • Kylling Cheese Steak - havde ikke oksekød, men kylling var forbløffende
  • Buffalo wings - kinda ønske, de havde udbenet, men de udbenede dem var meget god
  • Dobbelt Cheeseburger - for $ 3,75 du kan ikke rigtig gå galt, hvis du kun vil have en sandwich

Rating

  • Mad: 4,5 - langt oversteg forventningerne
  • Værdi: 4,0 - Stegt kylling er kinda dyrt, men alt andet er billige
  • Service: 4,0 - fødevarer blev foretaget hurtigt, og personalet var sjovt at tale med
  • Lota-Pani: 3.0 - der var vand på gulvet og et par kvadrater af toiletpapir
  • Decor: 3.0 - regelmæssig sidde i eller tage ud sted -

Samlet

Safavid-starSafavid-starSafavid-starSafavid-star

Halal Rating

moonmoonmoon

  • Alt er halal undtagen ribbenene

Placering

443 Lincoln Street

Worcester, MA 01605

Kontakt

Telefon: 508-595-0220

Website: N / A

VN: F [1.9.22_1171]

Hvordan du rang det?

Blive hørt og stemme dit hjerte ud:

Vurdering: 5.0 / 5 (3 stemmer)
based on 3 ratings The Crown Jewel of New England .., 5,0 ud af 5 baseret på 3 bedømmelser
Være selskabelig, Del!

Efterlad et svar


Tilbage til toppen