Du surfer: Hungry muslim » Spis i , Take Out »kronjuvelen i New England ..

Kronjuvelen i New England ..

in Dine In , Take Out by Print Sendt den 14. Jan i spise i , tage ud af Print Text Resizer Text Resizer

Jeg havde hørt så mange gange om, hvordan "Crown Fried Chicken" i Worcester MA er det mest fantastiske sted på jorden. Igen og igen ville jeg nødt til at høre historier fra venner om, hvordan alting er halal, og hvordan de gør ture der hele tiden at gå spiser. For nylig tog jeg til en vens hus for et tilholdssted og ligesom forventet, alle sagde "Lad os gå til CFC". På den måde holdes tænker jeg for mig selv, "Hvor god kan det muligvis være? Efter alt, jeg kommer fra Jamaica NY, delstaten Crown Fried Chickens ". Det var absolut betryggende at se folk bede i bagsiden af ​​restauranten og personalet var sjovt at tale med.

Ét ord forklarer oplevelse, fantastisk. Jeg havde forventninger om CFC og dreng gjorde det lever op til og ødelagde, hvad jeg havde i tankerne. Atmosfæren selv var forbløffende, en stor restaurant, hvor folk kan sidde uden at skulle bekymre dig, hvis der er plads, eller hvor længe de vil være der for. Ingen bekymringer om parkering eller noget, som de har der eget område til park og dreng var den fantastiske fødevarer.

Jeg bedømmer CFC baseret på, hvordan de gør en kylling ost bøf: hvis det er kogt godt, hvordan det er præsenteret og frem for alt smag. Tidligere har jeg kørt hele vejen til Philadelphia for at få en ordentlig halal ost bøf og jeg fik ved CFC blæste selv det væk. Perfekt lavet med amerikansk ost, godt kogt kylling, løg og grøn peber, min mund vandes blot at skrive om det. Jeg havde bites af alt mine venner og jeg fik, og alt var fremragende. Buffalo wings var perfekt krydret og cheeseburgers var lækkert. Jeg endte natten ved at få en isvaffel, isen kan ikke rod med is på Crowns i NYC, men det var absolut godt. Alt i alt, jeg elskede absolut erfaringer og stærkt anbefale det til andre.

Billeder

Anbefalinger

  • Kylling Cheese Steak - afse oksekød, men kylling var fantastisk
  • Buffalo wings - kinda ønsker de havde udbenet men de udbenede dem var meget god
  • Dobbelt cheeseburger - til $ 3,75 du kan ikke rigtig gå galt, hvis du kun vil have en sandwich

Vurdering

  • Mad: 4,5 - langt oversteg forventninger
  • Værdi: 4.0 - Stegt kylling er kinda dyrt, men alt andet er billige
  • Tjeneste: 4.0 - fødevarer blev gjort hurtigt og personalet var sjovt at tale med
  • Lota-Pani: 3.0 - der var vand på gulvet og et par kvadrater af toiletpapir
  • Indretning: 3.0 - regelmæssig sidde i eller tage ud sted -

Samlet

Safavid-starSafavid-starSafavid-starSafavid-star

Halal Vurdering

moonmoonmoon

  • Alt er halal bortset ribbenene

Beliggenhed

443 Lincoln Street

Worcester, MA 01605

Kontakt

Telefon: 508-595-0220

Website: N / A

VN: F [1.9.22_1171]

Hvordan du rang det?

Blive hørt og stemme dit hjerte ud:

Bedømmelse: 5.0 / 5 (3 stemmer)
based on 3 ratings Kronjuvelen i New England .. 5.0 ud af 5 baseret på 3 bedømmelser
Være selskabelig, Del!

Efterlad et svar


Tilbage til toppen