Je surft: Hungry Moslim » Dine In , Take Out »The Crown Jewel of New England ..

Het kroonjuweel van New England ..

in Dine In , Take Out by Print Geplaatst op 14 januari in Dine In , Take Out door Print Text Resizer Text Resizer

Ik had zo vaak over hoe de "Crown Fried Chicken" in Worcester MA is de meest geweldige plek op aarde gehoord. Over en zou ik verhalen van vrienden over hoe alles is halal en hoe ze reizen er de hele tijd om te gaan eten hoor. Onlangs ging ik naar huis van een vriend voor een ontmoetingsplaats en zoals verwacht, iedereen zei: "Laten we naar CFC". Op de weg bleef ik denken aan mezelf, "Hoe goed zou het mogelijk zijn? Immers, ik kom uit Jamaica NY, het land van Crown Fried Chickens ". Het was zeker geruststellend om mensen bidden in de achterkant van het restaurant zien en het personeel was leuk om mee te praten.

Een woord verklaart de ervaring geweldig. Ik had verwachtingen van CFK en jongen heeft het leven aan en vernietigd wat ik in gedachten had. De sfeer zelf was geweldig, een groot restaurant waar mensen zonder zich zorgen te maken als er plaats is of hoe lang ze zal er voor kunt zitten. Geen zorgen over het parkeren of iets als ze er een eigen ruimte om te parkeren en jongen was het eten geweldig.

Ik oordeel CFK's op basis van hoe ze een kip cheese steak: als het goed gaar is, hoe het wordt gepresenteerd en vooral smaak. In het verleden heb ik gereden helemaal naar Philadelphia om een ​​goede halal cheese steak te krijgen en degene die ik kreeg bij CFC blies zelfs dat weg. Perfect gemaakt met Amerikaanse kaas, goed gekookt kip, ui en groene paprika, is mijn watertanden gewoon schrijven over het. Ik had beten van alles wat mijn vrienden en ik kreeg en alles was geweldig. De buffalo wings waren perfect gekruid en de cheeseburgers waren heerlijk. Uiteindelijk heb ik de nacht door het verkrijgen van een ijsje, kan niet knoeien met het ijs bij Crown's in NYC, maar het was zeker goed en het ijs. Al met al, ik hield absoluut de ervaring en zouden het aanraden aan anderen.

Afbeeldingen

Aanbevelingen

  • Chicken Cheese Steak - had niet het rundvlees maar kip was geweldig
  • Buffalo wings - nogal willen ze hadden been maar het uitgebeende degenen waren zeer goed
  • Double Cheeseburger - voor $ 3,75 kun je niet echt fout gaan als je alleen wilt een broodje

Rating

  • Eten: 4.5 - ver overtrof de verwachtingen
  • Waarde: 4.0 - Gebakken kip is nogal duur maar alles is goedkoop
  • Service: 4.0 - eten was snel gemaakt en het personeel was leuk om mee te praten
  • Lota-Pani: 3.0 - er was water op de vloer en een paar pleinen van wc-papier
  • Decor: 3.0 - normaal sit in of meenemen plaats -

Globaal

Safavid-starSafavid-starSafavid-starSafavid-star

Halal Rating

moonmoonmoon

  • Alles is halal, behalve voor de ribben

Plaats

443 Lincoln Street

Worcester, MA 01605

Contact

Telefoon: 508-595-0220

Website: N / A

VN: F [1.9.22_1171]

Hoe doe je het rangschikken?

Te horen en stem je hart uit:

Waardering: 5.0 / 5 (3 stemmen)
based on 3 ratings Het kroonjuweel van New England .., 5,0 van 5 gebaseerd op 3 beoordelingen
Wees Gezellig, Share!

Laat een reactie achter


Terug naar boven