Du surfer: Hungry muslim » Dine In , Pizza »Pizza på Johns

Pizza på Johns

in Dine In , Pizza by Print Skrevet den sep 17 i Dine In , Pizza ved Print Text Resizer Text Resizer

Living in New York city , er det ikke noen mangel på pizza steder som en kan treffe deg for en god pizza sektor. Jeg kunne lett gått til de vanlige pizza butikker, men jeg tenkte hvorfor ikke gå til et sted som er gjenstand for mye debatt blant pizza-spising publikum i New York. Vanligvis, alle har en favoritt mellom John of Bleecker og Lombardi i Little Italy . Disse anses pionerene for pizza i Amerika i dag, og er noen av de eneste håndfull steder som fortsatt bruker kullovner i byen. Den kull ovn pizza smaker annerledes enn den vanlige pizza folk flest har.

Johns av Bleecker har en historie med å vinne beste pizza i New York by, år etter år, så jeg tenkte hvorfor ikke ta turen over for noen god gammel klassiker New York pizza. Jeg endte plukke opp noen av de gutta, og vi ledet over til Greenwich Village (nedre vestsiden) for litt pizza. Vi fikk til Blecker ave, parkerte bilen og gikk rett inn. Så snart du går inn, dens like ryggen i 1940 and'50s. Restauranten har familievennlige spiserom med tre boder og banke opp gamle tabeller (merk: det er alltid en linje i rushtiden). Møbler og innredning virke som de er fra 1929 da John åpnet opp, men det er en god gammeldags sjarm.

Nå, så langt som pizza, det er virkelig ikke en måte å bestille eller få en feil pizza. Vi endte opp med å avgjøre på å få en pizza med grønn paprika og løk samt andre med paprika og sopp . Pizzaene kom ut minutter etter bestilling. Dette var bokstavelig talt fast food! Pizzaen var deilig og varmt. Det som er viktig å huske er at pizza har en annen smak enn vanlig pizza butikker. Mer en chary og røkt smak. Den saus, ost og pålegg virkelig balansert ut smak og aroma. Pizza koster rundt 18 dollar for en stor med noen pålegg. For en gruppe på fire, det er trassig verdt det og ikke dyrt.

Bilder

Anbefalinger

  • Enhver kullfyrte Pizza med pålegg; Ikke bli vanlig ost
  • Flaske Ginger Ale
  • Gå tidlig / sen kveld, unngå rush

Rating

  • Mat: 4.0 - Stor pizza; Tydelig kull smaken motsetning til de fleste pizza steder
  • Verdi: 3.5 - Ikke dyrt, ikke for billig. Ganske priset
  • Tjeneste: 4.0 - God rask service; punktlighet et stort pluss
  • Lota-Pani: 3.5 - Rent sted; old school innredning følger på badene
  • Dekor: 4.0 - Har gammeldags sjarm; Enorme sitteplasser alternativer

Overall

Safavid-starSafavid-starSafavid-starSafavid-star

Halal vurdering

Non / appliable

Beliggenhet

278 Bleecker Street, (mellom 6. og 7. Ave) New York, NY 10014

Kontakt

Telefon: (212) 243-1680

Hjemmeside: http://www.johnsbrickovenpizza.com/

VN: F [1.9.22_1171]

Hvordan rangerer du det?

Bli hørt og stemme hjertet ditt ut:

Vurdering: 3.4 / 5 (12 stemmer)
based on 12 ratings Pizza på Johns, 3.4 av 5 basert på 12 karakterer
Vær sosial, Dele!

8 Kommentarer

Sporinger / Pingbacks

Legg igjen en kommentar


Tilbake til toppen