Du surfer: Hungry muslim » Dine In , Pizza »Pizza på Johns

Pizza på Johns

in Dine In , Pizza by Print Skrevet den sep 17 i Dine In , Pizza ved Skriv ut Text Resizer Text Resizer

Living in New York city , det er ikke noen mangel på pizza stedene som en kan treffe deg for en god pizza pie. Jeg kunne lett gått til de vanlige pizza butikker, men jeg tenkte hvorfor ikke gå til et sted som er gjenstand for mye debatt blant pizza-spising publikum i New York. Vanligvis har alle en favoritt mellom John of Bleecker og Lombardi i Little Italy . Disse anses pionerene for pizza i Amerika i dag, og er noen av de eneste håndfull steder som fortsatt bruker kullovner i byen. Den kull ovn pizza smaker annerledes enn den vanlige pizza folk flest har.

Johns av Bleecker har en historie med å vinne beste pizza i New York City, år etter år, så jeg tenkte hvorfor ikke ta turen over for noen gode gamle klassiske New York pizza. Jeg endte plukke opp noen av de gutta, og vi ledet over til Greenwich Village (nedre vestsiden) for litt pizza. Vi fikk til Blecker ave, parkerte bilen og gikk rett i. Så snart du skriver inn, dens like ryggen i 1940 and'50s. Restauranten har familievennlige spisestuer med tre boder og banke opp gamle tabeller (merk: det er alltid en linje i rushtiden). Møbler og innredning virke som de er fra 1929 da John åpnet opp, men det er en god gammeldags sjarm.

Nå, så langt som pizza, det er virkelig ikke en måte å bestille eller få en feil pizza. Vi endte opp med å avgjøre på å få en pizza med grønn paprika og løk samt andre med paprika og sopp . Pizzaene kom ut minutter etter bestilling. Dette var bokstavelig talt fast food! Pizzaen var deilig og varmt. Det viktigste å huske er at pizza har en annen smak enn de vanlige pizza butikker. Dens mer av en chary og røkt smak. Sausen, ost og topping virkelig balansert ut smak og aroma. Pizza koster rundt 18 dollar for en stor med noen påfyll. For en gruppe på fire, det er absolutt verdt det, og ikke for dyrt.

Bilder

Anbefalinger

  • Enhver kullfyrte Pizza med pålegg; Ikke bli vanlig ost
  • Flaske Ginger Ale
  • Gå tidlig / sen kveld, unngå rush

Rangering

  • Mat: 4,0 - Stor pizza; Tydelig kull smak i motsetning til de fleste pizza steder
  • Verdi: 3,5 - Ikke dyrt, ikke for billig. Ganske priset
  • Tjenesten: 4,0 - God rask service; punktlighet et stort pluss
  • Lota-Pani: 3,5 - Clean sted; gamle skolen innredning følger på badene
  • Dekor: 4,0 - Har den gamle verden sjarm; Enorme sitteplasser alternativer

Overall

Safavid-starSafavid-starSafavid-starSafavid-star

Halal Rating

Non / appliable

Beliggenhet

278 Bleecker Street, (mellom sjette og syvende Ave) New York, NY 10014

Kontakt

Telefon: (212) 243-1680

Hjemmeside: http://www.johnsbrickovenpizza.com/

VN: F [1.9.22_1171]

Hvordan rangerer du det?

Bli hørt og stemme ut hjertet ditt:

Karakter: 3.4 / 5 (12 votes cast)
based on 12 ratings Pizza på Johns, 3.4 av 5 basert på 12 karakterer
Vær sosial, Dele!

8 Kommentarer

Sporinger / Pingbacks

Legg igjen en kommentar


Tilbake til toppen