Du surfer: Hungry muslim » Dine In , Utvalgte , Take Out »Mamoun er på St. Marks

Mamoun er på St. Marks

in Dine In , Featured , Take Out by Print Skrevet den 17. Okt i Dine In , Utvalgte , Take Out av Print Text Resizer Text Resizer

Billig mat er alltid en stor hit for alle på farten, og noen ganger ingenting er bedre enn å ha en liten sandwich på sen kveld når alt annet er stengt. Heldigvis bor i New York er det alltid et sted i midten av natten hvor jeg kan gå og få litt god mat.

For noen dager siden, ble jeg hengende med en venn av meg, og vi var bare snakker om livet og virkelig bli kjent med hverandre bedre (ja, det var en av disse samtalene). Som vanlig hadde jeg vært kjører rundt hele dagen og var sulten, siden vi var i East Village i ferd med å møte opp med noen venner, visste jeg at jeg skulle gå til å "Mamoun er" for en falafel .

Mamoun er et svært populært sted for Midtøsten mat, spesialitet er deres falafel (som nå er priset til $ 2,50). Det er to steder for tiden, den originale som er på MacDougal St. på vestsiden og den nyere en på St. Marks Place (8th Street mellom 3rd Ave og Ave A i East Village) som skjer for å alltid bli summer aktivitet. Området er kjent for å ha mange restauranter og butikker gjemt i hvert hjørne; med alt fra yakitori leddene til tatovering stuer, smykker stands, pizza butikker, yoga studioer, indie musikkbutikker, og mye mer. Det er et flott sted for folk å se på og få noen virkelig yummy og rimelig mat.

Mens, kunne jeg lett ha gått til den opprinnelige Mamouns butikk i Greenwich Village, jeg tror det var bare rimelig at jeg sjekket dette stedet siden jeg gikk aldri til det. Jeg kan ærlig si at dette stedet er ganske mye det samme som det andre stedet på MacDougal Gate: Den har den samme menyen, samme oppsett, og selv den samme sitteplasser (ikke for romslig i det hele tatt). Men på bare $ 2,50, er dette falafel sandwich ganske røverkjøp. Sandwich selv er stor, men synes ikke å ha mye falafel i den. Falafel pita inneholder noen salat elementer, og det er trolig rundt tre falafel baller i den. De er flat og skiver opp, så det er vanskelig å si hvor mange du får, men det er ganske deilig. Annet enn falafel, de har en veldig deilig kylling sandwich (som jeg personlig ville få med hummus ). Kyllingen har en stor forkullet smak og er normalt svært øm og fuktig. Hvis kyllingen ikke er din greie, så har Sharwarma . Det er en av de beste tilgjengelige i byen og har en meaty-salte smaken. Nå er det eneste problemet at noen få betrodde brødre har gjort meg oppmerksom på at eierskap er endret og kjøtt er ikke halal lenger, men snakker til broren på butikken han bekrefte for meg var det halal, slik som foreskrevet , vil jeg ta hans ord for det. Endelig Mamoun er kjent for de ulike priser det har vunnet over flere år, og det er definitivt et flott sted å ha en rask og billig bite.

Bilder

Anbefalinger

 • Falafel Sandwich
 • Kylling-Kebab med Hummus
 • Shawarma med varm saus
 • I de kalde månedene, får den brennende varm grønn te !

Rating

 • Mat: 4.0 - Gode smørbrød, stor hummus og pipping ikke te
 • Verdi: 5.0 - $ 2.50 for en falafel smørbrød, du kan ikke være det!
 • Tjeneste: 4.0 - service med et smil, så ingen klager
 • Lota-Pani: 3.5 - ren som forventet å være; ingen toalettene
 • Dekor: 2,5 - trebenker og utenfor sitteplasser var det!

Overall

Safavid-starSafavid-starSafavid-starSafavid-star

Halal vurdering

moon

 • Verbal halal verifisering av ansatte
 • Betrodde folk sier noe annet

Beliggenhet

22 St. Marks Place New York, NY 10003

Kontakt

Telefon: (212) 387-7747

Hjemmeside: http://www.mamouns.com/

Mamoun sin Falafel på Urbanspoon

VN: F [1.9.22_1171]

Hvordan rangerer du det?

Bli hørt og stemme hjertet ditt ut:

Vurdering: 4.5 / 5 (2 stemmer)
based on 2 ratings Mamoun er på St. Marks, 4.5 av 5 basert på 2 karakterer
Vær sosial, Dele!

13 Kommentarer

 • Fahadalicous sier:

  Jeg tror det er mye bedre steder å få din Shawarma Fix, men hvis du fikk $ 2,50 i lommen og er ute til lunsj så er det ingen bedre falafel felles i byen! Dens en må prøve for alle!

 • Pssst ... ikke drikke koolaid sier:

  god anmeldelse, men du forlot det @ bare nyte den sammen, men de fikk kjøtt ting også. Ved flere anledninger noen av oss har bedt dem om de serverer halal og der svar forlatt oss litt forvirret. Fikk du noe lignende?

 • ShanMasala sier:

  yeah, at forvirrende del, avhengig av hvem som er der og hvem som serverer kjøtt er enten halal eller de er ikke .. så dvs hvorfor jeg ikke vil anbefale det .. spesielt siden falafel er hva de er kjent for.

Sporinger / Pingbacks

  Legg igjen en kommentar


  Tilbake til toppen