Du surfer: Hungry muslim » Dine In , Utvalgte , Take Out »Mamoun er på St. Marks

Mamoun er på St. Marks

in Dine In , Featured , Take Out by Print Skrevet den okt 17 i Dine In , Utvalgte , ta ut av Skriv ut Text Resizer Text Resizer

Billige spiser er alltid en stor hit for alle på farten, og noen ganger ingenting er bedre enn å ha en liten sandwich på sen kveld når alt annet er stengt. Heldigvis bor i New York er det alltid et sted i midten av natten hvor jeg kan gå og få litt god mat.

For noen dager siden, ble jeg hengende med en venn av meg, og vi var bare snakker om livet og virkelig bli kjent med hverandre bedre (ja, det var en av disse forhandlingene). Som vanlig hadde jeg løpt rundt hele dagen og var sulten, siden vi var i East Village i ferd med å møte opp med noen venner, visste jeg at jeg skulle gå til å "Mamoun er" for en falafel .

Mamoun er et svært populært sted for Midtøsten mat, spesialitet er deres falafel (som nå er priset til $ 2,50). Det er to steder i dag, den originale som er på MacDougal St. på vestsiden og den nyere en på St. Marks Place (8th Street mellom 3rd Ave og Ave A i East Village) som skjer for å alltid bli summende med aktivitet. Området er kjent for å ha mange restauranter og butikker gjemt i hvert hjørne; med alt fra yakitori leddene til tatoveringssalonger, smykker stands, pizza butikker, yoga studioer, indie musikk leverandører, og mye mer. Det er et flott sted for folk å se på og få noen virkelig yummy og rimelig mat.

Mens, kunne jeg lett ha gått til den opprinnelige Mamouns butikk i Greenwich Village, jeg tror det var bare rimelig at jeg sjekket dette ut siden jeg gikk aldri til det. Jeg kan ærlig si at dette stedet er ganske mye det samme som det andre stedet på MacDougal Gate: Den har den samme menyen, det samme oppsett og selv den samme sitteplasser (ikke altfor romslig i det hele tatt). Men på kun $ 2,50, er dette falafel sandwich ganske røverkjøp. Sandwich selv er stor, men synes ikke å ha mye falafel i det. Falafel pita inneholder noen salat elementer, og det er trolig rundt tre falafel baller i det. De er flat og skiver opp, så det er vanskelig å si hvor mange du får, men det er ganske deilig. Annet enn falafel, de har en veldig deilig kylling sandwich (som jeg personlig ville få med hummus ). Kyllingen har en stor forkullet smaken og er vanligvis svært øm og fuktig. Hvis kyllingen ikke er din greie, så har sharwarma . Det en av de beste tilgjengelige i byen og har en meaty-salte smaken. Nå er det eneste problemet at noen få betrodde brødre har gjort meg oppmerksom på at eierskapet har endret seg og kjøtt er ikke halal lenger, men snakker til broren på butikken han gjorde bekrefte for meg at det var halal, slik som foreskrevet , vil jeg ta hans ord for det. Til slutt, Mamoun er kjent for de ulike priser det har vunnet over år, og det er definitivt et flott sted å ha en rask og billig bite.

Bilder

Anbefalinger

 • Falafel Sandwich
 • Kylling-Kebab med Hummus
 • Shawarma med varm saus
 • I de kalde månedene, får den brennende varm grønn te !

Rangering

 • Mat: 4,0 - Gode smørbrød, stor hummus og pipping ikke te
 • Verdi: 5,0 - $ 2.50 for en falafel smørbrød, du kan ikke være det!
 • Tjenesten: 4,0 - service med et smil, så ingen klager
 • Lota-Pani: 3,5 - ren som forventet å være; ingen toalettene
 • Dekor: 2,5 - trebenker og utenfor sitteplasser var det!

Overall

Safavid-starSafavid-starSafavid-starSafavid-star

Halal Rating

moon

 • Verbal halal verifisering av ansatte
 • Troverdige folk sier noe annet

Beliggenhet

22 St. Marks Place New York, NY 10003

Kontakt

Telefon: (212) 387-7747

Hjemmeside: http://www.mamouns.com/

Mamoun sin Falafel på Urbanspoon

VN: F [1.9.22_1171]

Hvordan rangerer du det?

Bli hørt og stemme ut hjertet ditt:

Karakter: 4.5 / 5 (2 stemmer)
based on 2 ratings Mamoun er på St. Marks, 4.5 av 5 basert på 2 rangeringer
Vær sosial, Dele!

13 Kommentarer

 • Fahadalicous sier:

  Jeg tror det er mye bedre steder å få din Shawarma Fix, men hvis du fikk $ 2,50 i lomma og er på jakt etter lunsj så er det ingen bedre falafel felles i byen! Dens en må prøve for alle!

 • Pssst ... ikke drikker koolaid sier:

  god anmeldelse, men du forlot det @ bare nyte den sammen, men de fikk kjøtt ting også. Ved flere anledninger noen av oss har spurt dem om de serverer halal og der svar forlatt oss litt forvirret. Fikk du noe lignende?

 • ShanMasala sier:

  yeah, at den forvirrende del, avhengig av hvem som er der og hvem som serverer kjøtt er enten halal eller de er ikke .. så dvs hvorfor jeg ikke vil anbefale det .. spesielt siden falafel er hva de er kjent for.

Sporinger / Pingbacks

  Legg igjen en kommentar


  Tilbake til toppen